PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Danubia Budaörsi Kertészet
Jungle Gym játszótér mellé ajándék kiegészítőt választhat.

Mászóka, csúszda, kiskuckó, hinta… mi más kell boldog, önfeledt szabadtéri játékhoz? A Jungle Gym komplex kerti fajáték rendszer biztonságos és változatos szórakozási lehetőséget kínál gyermekeinek – a saját kertjükben! A játékokat igényei szerint állíthatja össze a számos elemből. A kerti játszótér még több élményt nyújt a toronyhoz illeszthető csúszdával, modullal és egyéb kiegészítőkkel. A Jungle Gym játszótér házilag is könnyedén összeszerelhető, a játszóeszközök mind hosszú élettartamúak és kiváló minőségűek.

A Mastercard Premium Selection program tagjaként 100.000 Ft feletti Jungle Gym játszótér vásárlásakor 10.000 Ft értékben, 300.000 Ft feletti vásárlásnál pedig 20.000 Ft értékben választhat játszótéri kiegészítőt.

budaorsi_kerteszet_04

Elérhetőség:

2040 Budaörs, Rákóczi Ferenc utca 40. (a benzinkút és a gyorsétterem mögött)

06 70 607 95 48


2040 Budaörs, Kinizsi utca 1-3. (Tesco parkoló)

Telefon: 06 70 419 89 42


Igénybevétel:

Az ajánlat igénybevételéhez, kérjük, töltse le kuponját, és az üzletben mutassa fel a pénztárnál, illetve a termék(ek) árát prémium Mastercard kártyájával fizesse ki. Az ajánlatot egy személy egyszer veheti igénybe és más kedvezménnyel nem vonható össze. Az ajánlat a készlet erejéig érvényes.

További ajánlatok
20% kedvezmény a svéd Ankarsrum márka konyhai robotgépeire.

Ismerje meg az Ankarsrum márkát, és gazdagítsa konyháját kiváló minőségű, sokfunkciós konyhai robotgéppel! Rendelését ingyen házhoz szállítják.

ankarsum_01

20% kedvezmény minden napszemüveg és a női fürdőruhák árából.

Idén nyáron is legyen egyedi és stílusos minden szettje!

sparklemonde_01

200.000 Ft feletti vásárlás esetén 50.000 Ft értékű vásárlási utalványt kap ajándékba.

Rendezze be otthonát magas minőségű, ugyanakkor megfizethető árú, különleges, egyedi dizájnbútorokkal, lámpákkal és dekortárgyakkal!

dodo_504x280_504_x_280

Beleegyezés süti telepítésbe