PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Danubia Budaörsi Kertészet
20.000 Ft feletti növényvásárlás esetén ajándék Genezis általános tápoldat.

Hatalmas kertje van vagy épp csak talpalatnyi kis erkélye? Bármelyikből varázsolhat virágzó oázist. A Budaörsi Kertészetben a legnépszerűbb egynyári vagy évelőnövények, fák, bokrok bőséges választékából válogathat, végre megérkeztek a közkedvelt tavasszal virágzó árvácskák, százszorszépek és évelők, és kedvére válogathat a szebbnél szebb kőtörőfű, kankalin, pázsitviola, kökörcsin, pozsgások közül is.

A Mastercard Premium Selection program tagjaként 20.000 Ft feletti növényvásárlás esetén Genezis általános tápoldatot kap ajándékba.

budaorsi_kerteszet_02

Elérhetőség:

2040 Budaörs, Rákóczi Ferenc utca 40. (a benzinkút és a gyorsétterem mögött)

06 70 607 95 48


2040 Budaörs, Kinizsi utca 1-3. (Tesco parkoló)

Telefon: 06 70 419 89 42Igénybevétel:

Az ajánlat igénybevételéhez, kérjük, töltse le kuponját, és az üzletben mutassa fel a pénztárnál, illetve a termék(ek) árát prémium Mastercard kártyájával fizesse ki. Az ajánlatot egy személy egyszer veheti igénybe és más kedvezménnyel nem vonható össze. Az ajánlat a készlet erejéig érvényes.

További ajánlatok
200.000 Ft feletti vásárlás esetén 50.000 Ft értékű vásárlási utalványt kap ajándékba.

Rendezze be otthonát magas minőségű, ugyanakkor megfizethető árú, különleges, egyedi dizájnbútorokkal, lámpákkal és dekortárgyakkal!

dodo_504x280_504_x_280

Exkluzív, Lexus NX 300h automata váltós tanfolyam mellé ajándék elsősegély e-learning tanfolyam havi 10 fő részére.

Hatékony, gyors jogosítvány tanfolyam új, felső kategóriás luxus oktatóautón, Budapest egyik legsikeresebb autósiskolájában (NKH adatok alapján). Online e-learning KRESZ, magas színvonalú oktatás, ingyenes személyes KRESZ konzultáció.

likedrive_504x280

Jungle Gym játszótér mellé ajándék kiegészítőt választhat.

Építsen gyerekparadicsomot kertjében, kiváló minőségű fa játszótérelemekből!

budaorsi_kerteszet_03

Beleegyezés süti telepítésbe