PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Danubia Budaörsi Kertészet
20.000 Ft feletti növényvásárlás esetén ajándék Genezis általános tápoldat.

Hatalmas kertje van vagy épp csak talpalatnyi kis erkélye? Bármelyikből varázsolhat virágzó oázist. A Budaörsi Kertészetben a legnépszerűbb egynyári vagy évelőnövények, fák, bokrok bőséges választékából válogathat, végre megérkeztek a közkedvelt tavasszal virágzó árvácskák, százszorszépek és évelők, és kedvére válogathat a szebbnél szebb kőtörőfű, kankalin, pázsitviola, kökörcsin, pozsgások közül is.

A Mastercard Premium Selection program tagjaként 20.000 Ft feletti növényvásárlás esetén Genezis általános tápoldatot kap ajándékba.

budaorsi_kerteszet_02

Elérhetőség:

2040 Budaörs, Rákóczi Ferenc utca 40. (a benzinkút és a gyorsétterem mögött)

06 70 607 95 48


2040 Budaörs, Kinizsi utca 1-3. (Tesco parkoló)

Telefon: 06 70 419 89 42Igénybevétel:

Az ajánlat igénybevételéhez, kérjük, töltse le kuponját, és az üzletben mutassa fel a pénztárnál, illetve a termék(ek) árát prémium Mastercard kártyájával fizesse ki. Az ajánlatot egy személy egyszer veheti igénybe és más kedvezménnyel nem vonható össze. Az ajánlat a készlet erejéig érvényes.

További ajánlatok
Economy transzfer 10%, Business transzfer 15% kedvezménnyel és pezsgővel a bécsi és a budapesti reptérre.

Utazzon kényelemesen a luxus transzferutak szakértőjének segítségével!

protravel_03

25% kedvezmény a német GEFU márka különleges konyhai eszközeire.

Ismerje meg a GEFU márkát, és gazdagítsa étkezőjét, konyháját kiváló minőségű, izgalmas eszközökkel! Rendelését ingyen házhoz szállítják.

Villeroy_504x280

15% kedvezmény a teljes árú sílécekre és snowboard deszkákra. Akciós árú termék esetén 5% a kedvezmény.

A Store13 több mint 400 nm-es üzletében a téli sportokhoz és szabadidőtöltéshez nélkülözhetetlen ruházati cikkek és sportfelszerelések bőséges választékát találja.

store_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe