PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Lucky Shepherd Design Store - Camou
10% kedvezmény minden Camou termék vásárlása esetén

Szeretettel várja Önt a magyar dizájnerek munkáit felsorakoztató budai Lucky Shepherd Designer Store. Az üzlet a Mastercard Premium Selection program keretében kizárólag tagjaink számára állít össze havonta megújuló exkluzív ajánlatot, amelyben Ön egyedi tervezésű termékeket vásárolhat meg az ajánlat időtartama alatt.

A CAMOU márka, mely Fehér Beatrix divattervező elgondolásai alapján született, lényegében a divat, a művészet és a fotográfia interakciója.

Inspirációi városi környezetből vagy természetből származnak és szitanyomásos, illetve digitális technikával kerülnek fel ruhákra és kiegészítőkre.

A Mastercard Premium Selection program tagjaként a Lucky Sheperd Designer Store-ban 10% kedvezményt kap minden Camou termék vásárlása esetén.

Lucky_600x400

Elérhetőség:
1027 Budapest, Fő utca 63-65.
Nyitva tartás: H-CS: 10:00-18:00, P: 12:00-20:00
Tel: 06/1 610 68 91
http://www.luckyshepherd.com/

A CAMOU márkáról a következő weboldalon talál bővebb információt: http://www.camou.hu/hu/


Igénybevétel:
Az ajánlat igénybevételéhez, kérjük, töltse le kuponját, és az üzletben mutassa fel a pénztárnál, illetve a termék(ek) árát prémium Mastercard kártyájával fizesse ki. Az ajánlatot egy személy többször is igénybe veheti, de más kedvezménnyel nem vonható össze.

További ajánlatok
10.000 Ft-os vagy az alatti fogyasztás esetén 1 db 25 g-os Gerbeaud Kézműves bonbon, 10.000 Ft felett pedig 1 db 45 g-os Gerbeaud Kézműves bonbon az ajándék

Egy édes hely Budapest szívében, mely 1858 óta kényezteti az édességek szerelmeseit. Szép és különleges íz-élményeket kívánunk Önnek a Gerbeaud Kávéházban!

gkavehaz_504x280

Egyedi beltéri szaunák 300.000 Ft, kültéri szaunák 500 000 Ft kedvezménnyel

Hűvös estéken a legjobb kényeztetés egy kellemes forró szauna! Rendelje meg exkluzív kedvezménnyel az Ön igényeihez leginkább illő szaunát, és élvezze a wellnesspihenést saját otthonában!

Hydropool_504x280

Menü vagy á la carte ebéd, illetve vacsora rendelése esetén egy étlapon nem szereplő, csak a Mastercard Premium Selection program ügyfeleinek készített előételt kap ajándékba.

Jöjjön el, és élje át azt, amikor minden asztal a séf asztala!

esca_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe