PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Budaörsi Kertészet
Fenyőfa vásárlása esetén ajándék mini cukorsüvegfenyő.

Milyen fenyőt szeretne karácsonyra? Dús, pompás ezüstfenyőt? Illatos lucfenyőt vagy tartós nordmann fenyőt? A Budaörsi Kertészetben a legnépszerűbb fenyőfajták bőséges választékából válogathat. Igénye szerint választhat vágott vagy földlabdás, illetve konténeres fenyőt is, amit az ünnepek után kiültethet a szabadba.

A Mastercard Premium Selection program tagjaként bármilyen fenyőfa vásárlása esetén mini cukorsüvegfenyőt kap ajándékba.

budaorsi_600x400

Elérhetőség:
2040 Budaörs, Rákóczi Ferenc utca 40. (a benzinkút és a gyorsétterem mögött)
Telefon: 06 70 607 95 48

2040 Budaörs, Kinizsi utca 1-3. (Tesco parkoló)
Telefon: 06 70 419 89 42


Igénybevétel:
Az ajánlat igénybevételéhez, kérjük, töltse le kuponját, és az üzletben mutassa fel a pénztárnál, illetve a termék(ek) árát prémium Mastercard kártyájával fizesse ki. Az ajánlatot egy személy egyszer veheti igénybe és más kedvezménnyel nem vonható össze. Az ajánlat a készlet erejéig érvényes.

További ajánlatok
2 db Berenguer élethű játékbaba vásárlása esetén egy illatos Paola Reina mini babát, 2 db Walachia faházkészlet vásárlásakor pedig Kiddo foglalkoztató füzetet kap ajándékba.

Lepje meg gyermekét karácsonyra kedvenc játékaival!

pindur_504x280

200.000 Ft feletti vásárlás esetén 50.000 Ft értékű vásárlási utalványt kap ajándékba.

Rendezze be otthonát magas minőségű, ugyanakkor megfizethető árú, különleges, egyedi dizájnbútorokkal, lámpákkal és dekortárgyakkal!

dodo_504x280

15% kedvezmény a teljes árú sílécekre és snowboard deszkákra. Akciós árú termék esetén 5% a kedvezmény.

A Store13 több mint 400 nm-es üzletében a téli sportokhoz és szabadidőtöltéshez nélkülözhetetlen ruházati cikkek és sportfelszerelések bőséges választékát találja.

store_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe