PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Book24.hu Könyváruház
30% kedvezmény minden könyvre
Önnek is egy jó könyv a legjobb kikapcsolódás? Még hosszúak az esték, és a hűvös napokon is jól esik bekuckózva olvasgatni. Válogasson most a Book24.hu Könyváruház köteteiből a kortárs irodalomtól kezdve a szakirodalmi és a hobbikönyveken keresztül a gyermekkönyvekig a Mastercard Premium Selection program keretében 30% kedvezménnyel. 

book24_600x400

A kedvezmény igénybevétele:
Kérjük, a „Kupon letöltése” gombra kattintva töltse le kuponkódját. A kuponkódot a vásárlás befejeztével, a fizetés előtt írja be a „kuponkód, ajándékutalvány” mezőbe és az „Érvényesít” gomb megnyomásával érvényesítse.
A kedvezmény nem vonható össze egyéb akciókkal, kedvezményekkel, és egy vásárló egyszer veheti igénybe. Amennyiben az akciós kedvezmény alacsonyabb a 30%-os kedvezménynél, úgy automatikusan 30% kedvezményt kap a vásárló az adott könyvre. Általános kuponbeváltási szabályzat: http://www.book24.hu/oldal/book24-uzletszabalyzat.
További ajánlatok
-10% kerékpáros kiegészítőkre, ruházatra és Bianchi prémium kerékpárra, és 1 év ingyenes szerviz új kerékpár vásárlása esetén, illetve tesztkerékpárok, nyergek ingyenes kölcsönzése

Élvezze felkészülten a kerékpárszezont, szerezze be biciklijét, ruházatát és felszerelését a Bringaland Kerékpárüzletben!


bringaland_504x280
10% kedvezmény a csomagárakból

Lazítson az impozáns, és gyógyvizéről híres hajdúszoboszlói Hotel Aurumban.

hotelaurum_504x280

2 éj foglalása esetén borbekészítés a szobába a Szőlőbirtok saját borából.

Élvezze a különleges borokat és a wellness kikapcsolódást az Angyal Borászat és Szőlőbirtok vendégeként!

angyal_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe