PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
BMW Magyarország
BMW tesztvezetési lehetőség az elérhető modellek és időpontok függvényében, és az akcióban részt vevő plug-in hybrid modellek megvásárlása esetén 300.000 Ft értékű BMW Lifestyle utalvány.

Kreativitás és jövőbe mutató innováció - ez a fenntarthatóság megteremtésének két legfontosabb alapkövetelménye. Azzal, hogy a BMW plug-in modelljein keresztül tökéletesen ülteti át a gyakorlatba ezt a megközelítést, jócskán meghaladja a korát. Próbálja most ki Ön is, jelentkezzen tesztvezetésre!

A Mastercard Premium Selection program keretében a tesztvezetés mellett meglepetés is várja Önt: amennyiben az ajánlat időtartama alatt az akcióban részt vevő BMW Plug-in hybrid modellt vásárol, 300.000 Ft értékű, BMW Lifestyle termékekre beváltható utalványt kap ajándékba. A tesztvezetés a szabad időpontok és járművek függvényében érhető el. A tesztvezetésre a bmw.hu/mc-premiumselection weboldalon jelentkezhet.

530e_iPerformance_600x400_03


Az ajánlat igénybevételének feltételei:
A bmw.hu/mc-premiumselection weboldalon jelentkezzen a tesztvezetésre. A BMW munkatársai ezt követően felveszik Önnel a kapcsolatot a további egyeztetés céljából. Az ajánlat igénybevételének feltétele az érvényes autóvezetői engedély. A tesztvezetés ajánlat a rendelkezésre álló járművek és a szabad időpontok függvényében érhető el. Egy db új plug-in hybrid autó vásárlása esetén egy db utalvány érvényesíthető, ajánlat időtartama alatt megrendelt modellekre. A BMW Lifestyle termékekre beváltható utalványt az autó átadásakor kapja kézhez a vásárló, és 2018. 12. 31-ig váltható be. A BMW Lifestyle termékek megrendelése előtt jelezze, hogy a kedvezményt érvényesíteni szeretné. Más kedvezménnyel összevonható, készpénzre nem váltható.

További ajánlatok
10% kedvezmény a csomagárakból

Lazítson az impozáns, és gyógyvizéről híres hajdúszoboszlói Hotel Aurumban.

hotelaurum_504x280

10.000 Ft-os vagy az alatti fogyasztás esetén 1 db 25 g-os Gerbeaud Kézműves bonbon, 10.000 Ft felett pedig 1 db 45 g-os Gerbeaud Kézműves bonbon az ajándék

Egy édes hely Budapest szívében, mely 1858 óta kényezteti az édességek szerelmeseit. Szép és különleges íz-élményeket kívánunk Önnek a Gerbeaud Kávéházban!

gkavehaz_504x280

50.000 Ft feletti fogyasztás esetén az Émile étterembe szóló, 2 főre érvényes kupon, amely 1-1 szelet süteményre és 1-1 csésze kávéra váltható be kártyás vásárlás esetén

Hagyomány és evolúció randevúja Budapest szívében. Élvezze a csúcsgasztronómia különlegességeit a Michelin csillagos étteremben!

onyx_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe