PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Bálint - www.orak.hu
15% kedvezmény minden termékre.

A patinás BÁLINT cég küldetése, hogy teljesen komplex megoldást nyújtson a karórák kedvelőinek. Az üzletek és a webáruház, illetve az ott dolgozó szakemberek speciálisan csak órákkal foglalkoznak, immár hosszú évtizedek óta. Szakértelmüket folyamatosan fejlesztik, így a legmodernebb minőségi órák esetében is bátran fordulhat hozzájuk, illetve akkor is segítenek Önnek, ha most kezdene ismerkedni az órák titokzatos világával.

Az Orak.hu weboldal a BÁLINT órás cég online üzlete, ahol Ön ugyanazokat a szolgáltatásokat veheti igénybe, amit offline már régóta nyújtanak garanciális vagy garancián túli prémium szolgáltatásokkal. 10.000 Ft feletti rendelés esetén a házhozszállítás ingyenes, 10.000 Ft alatt pedig 1500 Ft.

A Mastercard Premium Selection program keretében Ön 15% kedvezményt vehet igénybe a teljes árú termékekre a www.orak.hu webáruházban és a győri üzletekben is. Az ajánlat a szolgáltatásokra nem vonatkozik, kizárólag termékek vásárlása esetén érvényes.

balint_600x400

Elérhetőségek:

www.orak.hu

Győr, Széchenyi téri üzlet
9022 Győr, Király u. 17.
Belváros, Széchenyi tér

Győr, Jedlik Ányos utcai üzlet
9022 Győr, Jedlik Ányos u. 18.
Belváros, Eszterházy palota

Győr, Marcalvárosi üzlet
9024 Győr, Ikva u. 43.
Marcalváros I.

Ügyfélszolgálat: +36/96 335-015


A kedvezmény igénybevétele: 
A kedvezmény igénybevételére online és személyes vásárlás esetén egyaránt van lehetőség: Az üzletben, kérjük, a pénztárnál jelezze, hogy igénybe kívánja venni az ajánlatot, és kuponkódját mutassa fel a telefonján vagy kinyomtatva. A www.orak.hu webáruház Pénztár oldalán a vásárlás véglegesítésekor a „Kuponkód” mezőbe írja be a kuponkódot, amelyet a „Kupon letöltése” gombra kattintva tölthet le. Kérjük, a számlát prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki. Az ajánlat személyenként többször is igénybe vehető a készlet erejéig, az érvényesség időtartama alatt, amennyiben a feltételeket teljesíti. Az ajánlat más kedvezménnyel nem vonható össze!

További ajánlatok
Egyedi beltéri szaunák 300.000 Ft, kültéri szaunák 500 000 Ft kedvezménnyel

Hűvös estéken a legjobb kényeztetés egy kellemes forró szauna! Rendelje meg exkluzív kedvezménnyel az Ön igényeihez leginkább illő szaunát, és élvezze a wellnesspihenést saját otthonában!

Hydropool_504x280

50.000 Ft feletti fogyasztás esetén az Émile étterembe szóló, 2 főre érvényes kupon, amely 1-1 szelet süteményre és 1-1 csésze kávéra váltható be kártyás vásárlás esetén

Hagyomány és evolúció randevúja Budapest szívében. Élvezze a csúcsgasztronómia különlegességeit a Michelin csillagos étteremben!

onyx_504x280

Menü vagy á la carte ebéd, illetve vacsora rendelése esetén egy étlapon nem szereplő, csak a Mastercard Premium Selection program ügyfeleinek készített előételt kap ajándékba.

Jöjjön el, és élje át azt, amikor minden asztal a séf asztala!

esca_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe