PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Ankarsrum Magyarország
20% kedvezmény a svéd Ankarsrum márka konyhai robotgépeire.

Süssön-főzzön csodás ételkölteményeket könnyedén és gyorsan! Az Ankarsrum konyhai robotgépekkel gyerekjáték az előkészítés, a keverés, a dagasztás az aprítás, a turmixolás. Erős és tartós motor, kiváló minőségű anyagok, eredeti formavilág, lenyűgöző színskála, sokoldalúság: ez jellemzi a svéd Ankarsrum konyhai robotgépeket.

A Mastercard Premium Selection program keretében 20% kedvezményt vehet igénybe a svéd Ankarsrum márka konyhai robotgépeire. Az ajánlat csak robotgép vásárlásra vonatkozik, kiegészítőkre nem. A rendelését ezenfelül díjmentesen házhoz szállítják értékhatártól függetlenül.

ankarsum_02

Elérhetőség:

https://www.assistent-original.hu/mastercard-premium-selection-akcio/Igénybevétel:

A kedvezményt a https://www.assistent-original.hu/mastercard-premium-selection-akcio/ weboldalon található termékekre veheti igénybe a következő módon: kérjük, a „Kupon letöltése” gombra kattintva töltse le kuponkódját, majd írja be a https://www.assistent-original.hu/mastercard-premium-selection-akcio/ oldalon történő vásárlás során a „Kupon kódja” mezőbe, és vásárlása összegét is prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki. A kiszállítás minden esetben ingyenes. Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható. Az ajánlat csak robotgép vásárlásra vonatkozik, kiegészítőkre nem.

További ajánlatok
15% kedvezmény

Próbálja ki a 21. század egyik legmenőbb e-autóját, és élvezze a különleges vezetési élményt!

Tesla_608x338_01

Exkluzív, Lexus NX 300h automata váltós tanfolyam mellé ajándék elsősegély e-learning tanfolyam havi 10 fő részére.

Hatékony, gyors jogosítvány tanfolyam új, felső kategóriás luxus oktatóautón, Budapest egyik legsikeresebb autósiskolájában (NKH adatok alapján). Online e-learning KRESZ, magas színvonalú oktatás, ingyenes személyes KRESZ konzultáció.

likedrive_504x280

Economy transzfer 10%, Business transzfer 15% kedvezménnyel és pezsgővel a bécsi és a budapesti reptérre.

Utazzon kényelemesen a luxus transzferutak szakértőjének segítségével!

protravel_03

Beleegyezés süti telepítésbe