PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Ankarsrum Magyarország
20% kedvezmény a svéd Ankarsrum márka konyhai robotgépeire.

Süssön-főzzön csodás ételkölteményeket könnyedén és gyorsan! Az Ankarsrum konyhai robotgépekkel gyerekjáték az előkészítés, a keverés, a dagasztás az aprítás, a turmixolás. Erős és tartós motor, kiváló minőségű anyagok, eredeti formavilág, lenyűgöző színskála, sokoldalúság: ez jellemzi a svéd Ankarsrum konyhai robotgépeket.

A Mastercard Premium Selection program keretében 20% kedvezményt vehet igénybe a svéd Ankarsrum márka konyhai robotgépeire. Az ajánlat csak robotgép vásárlásra vonatkozik, kiegészítőkre nem. A rendelését ezenfelül díjmentesen házhoz szállítják értékhatártól függetlenül.

ankarsum_02

Elérhetőség:

https://www.assistent-original.hu/mastercard-premium-selection-akcio/Igénybevétel:

A kedvezményt a https://www.assistent-original.hu/mastercard-premium-selection-akcio/ weboldalon található termékekre veheti igénybe a következő módon: kérjük, a „Kupon letöltése” gombra kattintva töltse le kuponkódját, majd írja be a https://www.assistent-original.hu/mastercard-premium-selection-akcio/ oldalon történő vásárlás során a „Kupon kódja” mezőbe, és vásárlása összegét is prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki. A kiszállítás minden esetben ingyenes. Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható. Az ajánlat csak robotgép vásárlásra vonatkozik, kiegészítőkre nem.

További ajánlatok
200.000 Ft feletti vásárlás esetén 50.000 Ft értékű vásárlási utalványt kap ajándékba.

Rendezze be otthonát magas minőségű, ugyanakkor megfizethető árú, különleges, egyedi dizájnbútorokkal, lámpákkal és dekortárgyakkal!

dodo_504x280_504_x_280

Economy transzfer 10%, Business transzfer 15% kedvezménnyel és pezsgővel a bécsi és a budapesti reptérre.

Utazzon kényelemesen a luxus transzferutak szakértőjének segítségével!

protravel_03

Exkluzív, Lexus NX 300h automata váltós tanfolyam mellé ajándék elsősegély e-learning tanfolyam havi 10 fő részére.

Hatékony, gyors jogosítvány tanfolyam új, felső kategóriás luxus oktatóautón, Budapest egyik legsikeresebb autósiskolájában (NKH adatok alapján). Online e-learning KRESZ, magas színvonalú oktatás, ingyenes személyes KRESZ konzultáció.

likedrive_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe