PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Ankarsrum Magyarország
20% kedvezmény a svéd Ankarsrum márka konyhai robotgépeire.

Süssön-főzzön csodás ételkölteményeket könnyedén és gyorsan! Az Ankarsrum konyhai robotgépekkel gyerekjáték az előkészítés, a keverés, a dagasztás az aprítás, a turmixolás. Erős és tartós motor, kiváló minőségű anyagok, eredeti formavilág, lenyűgöző színskála, sokoldalúság: ez jellemzi a svéd Ankarsrum konyhai robotgépeket.

A Mastercard Premium Selection program keretében 20% kedvezményt vehet igénybe a svéd Ankarsrum márka konyhai robotgépeire. Az ajánlat csak robotgép vásárlásra vonatkozik, kiegészítőkre nem. A rendelését ezenfelül díjmentesen házhoz szállítják értékhatártól függetlenül.

ankarsum_02

Elérhetőség:

https://www.assistent-original.hu/mastercard-premium-selection-akcio/Igénybevétel:

A kedvezményt a https://www.assistent-original.hu/mastercard-premium-selection-akcio/ weboldalon található termékekre veheti igénybe a következő módon: kérjük, a „Kupon letöltése” gombra kattintva töltse le kuponkódját, majd írja be a https://www.assistent-original.hu/mastercard-premium-selection-akcio/ oldalon történő vásárlás során a „Kupon kódja” mezőbe, és vásárlása összegét is prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki. A kiszállítás minden esetben ingyenes. Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható. Az ajánlat csak robotgép vásárlásra vonatkozik, kiegészítőkre nem.

További ajánlatok
15% kedvezmény a teljes árú sílécekre és snowboard deszkákra. Akciós árú termék esetén 5% a kedvezmény.

A Store13 több mint 400 nm-es üzletében a téli sportokhoz és szabadidőtöltéshez nélkülözhetetlen ruházati cikkek és sportfelszerelések bőséges választékát találja.

store_504x280

Tavaszi akciós pihenések és ünnepi ajánlatok

Böngésszen a kedvezményes ajánlatok között, és töltse a tavaszi ünnepeket egy kedvére való szállodában!

intravena_01

200.000 Ft feletti vásárlás esetén 50.000 Ft értékű vásárlási utalványt kap ajándékba.

Rendezze be otthonát magas minőségű, ugyanakkor megfizethető árú, különleges, egyedi dizájnbútorokkal, lámpákkal és dekortárgyakkal!

dodo_504x280_504_x_280

Beleegyezés süti telepítésbe