PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Angyal Borászat és Szőlőbirtok
2 éj foglalása esetén borbekészítés a szobába a Szőlőbirtok saját borából.

Tokaj-Hegyalja méltán híres bortermelő vidékének szívében, Rátka község határában található az Angyal Borászat és Szőlőbirtok központja, mely 12 vendégszobával várja a borkedvelő vendégeket. Különlegessége a közel 1 kilométer hosszúságú pince, amely egyedülálló a régióban. A birtok kiváló helyszín akár családi kikapcsolódásra, de alkalmas baráti vagy céges találkozók lebonyolítására is.

A borház földszintje ad otthont a wellness szigetnek, ahol egy tágas jakuzziból gyönyörködhet a festői tájban, vagy lazíthat a kényelmes finn szaunában. Előre egyeztetett időpontban számos masszázs közül lehet választani. A legkülönlegesebb kezelések alapanyaga pedig természetesen maga a szőlő!

A Mastercard Premium Selection program résztvevőjeként min. 2 éj foglalása esetén érkezéskor borbekészítéssel kedveskednek Önnek a Szőlőbirtok saját borából.

angyal_600x400


Foglalható időszak: 2018. 11. 01. - 2018. 12. 31.

Időtartam: 2018. 10. 01. - 2018. 12. 31.

Elérhetőségek:

3908 Rátka, Iskolameggyes-dűlő 2016/3

GPS:
Szélesség: É48.20907
Hosszúság: K21.20880

Nagy József üzletvezető
+36 70 415 3854
room@angyalboraszat.hu
info@angyalboraszat.hu


A kedvezmény igénybevétele:
Kérjük, kattintson a „Kupon letöltése” gombra, majd kuponkódját foglaláskor adja meg telefonon vagy e-mailben. A foglalás összegét, kérjük, prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki. Az ajánlat csak előzetes foglalással, a rendelkezésre álló szobakapacitás erejéig vehető igénybe, minimum 2 éjszakás tartózkodás esetén, kizárólag 18 éven felüliek számára. Az ajánlat többször is igénybe vehető különböző foglalási időszakok esetén (amik nem egymást követő napok). 1 foglalásnál csak 1 kupon vehető igénybe. Az igénybevétel nem átruházható. A prémium Mastercard kártyát, ill. kuponkódját kérjük, mutassa fel érkezéskor kinyomtatva vagy a telefonja képernyőjén. Meglévő foglalás nem alakítható át Mastercard Premium Selection ajánlat foglalássá. Az akció semmilyen más kedvezménnyel nem vonható össze. Foglalható időszak: 2018. 11. 01. - 2018. 12. 31.

További ajánlatok
Napelemes rendszer vásárlásakor a Solar Edge Smart Energy Management szolgáltatást 50% kedvezménnyel veheti igénybe.

Éljen környezettudatosan és függetlenítse magát az energiaszolgáltatóktól a Wagner Solar megújuló energiaforrásokat hasznosító megoldásaival! Döntsön a magas minőség és a hosszú élettartam mellett német, osztrák és más neves gyártók prémium kategóriájú termékeinek segítségével.

wagner_504x280

25% kedvezmény a megjelölt termékek vásárlása esetén

Gazdagítsa étkezőjét, konyháját kiváló minőségű eszközökkel! Rendelését ingyen házhoz szállítják.

villeroy_504x280

2 db Berenguer élethű játékbaba vásárlása esetén egy illatos Paola Reina mini babát, 2 db Walachia faházkészlet vásárlásakor pedig Kiddo foglalkoztató füzetet kap ajándékba.

Lepje meg gyermekét karácsonyra kedvenc játékaival!

pindur_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe