PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Lucky Shepherd Designer Store - Inventino
Ajándék Basic Inventino fülbevaló a márka tavaszi-nyári Floral kollekciójából történő vásárlás esetén, és 5% kedvezmény a korábbi Inventino kollekciókból.

Szeretettel várja Önt a magyar dizájnerek munkáit felsorakoztató budai Lucky Shepherd Designer Store. Az üzlet a Mastercard Premium Selection program keretében kizárólag tagjaink számára állít össze havonta megújuló exkluzív ajánlatot, amelyben Ön egyedi tervezésű termékeket vásárolhat meg az ajánlat időtartama alatt.

Az üzletben többek között megtalálja, a kifinomult Inventino ékszereket is, amiket olyan nők számára készít tervezőjük, akik szeretik az eleganciát, nem félnek látványosan és ízlésesen öltözködni, valamint bátran felvállalják egyéniségüket.

A tervező hisz abban, hogy külsőnkkel változtathatunk a belső kisugárzásunkon és könnyedén kifejezhetjük önmagunkat, így ékszerei örömöt okozhatnak viselőjüknek a hét minden napján, a nap minden percében. Egyedi textúrájú és színű bőrökkel dolgozik, amiket különböző módokon munkál meg, majd aranyozott, ródiumozott sárgaréz kiegészítőkkel kombinál. Lepje meg magát vagy szeretteit egy különleges darabbal!

A Mastercard Premium Selection program tagjaként a Lucky Shepherd Designer Store-ban ajándék Basic Inventino fülbevalót kap a márka tavaszi-nyári Floral kollekciójából történő vásárlás esetén, és 5% kedvezménnyel vásárolhat a korábbi kollekciókból.

lucky_600x400

Elérhetőség:
1027 Budapest, Fő utca 63-65.
Tel: 06/1 610 68 91
http://www.luckyshepherd.com/

Nyitva tartás: H-CS: 10:00-18:00, P: 12:00-20:00


Az Inventino ékszerekről a következő weboldalon talál bővebb információt: www.inventinocollections.com


Igénybevétel:
Az ajánlat igénybevételéhez, kérjük, töltse le kuponját, és az üzletben mutassa fel a pénztárnál, illetve a termék(ek) árát prémium Mastercard kártyájával fizesse ki. Az ajánlatot egy személy többször is igénybe veheti, de más kedvezménnyel nem vonható össze.

További ajánlatok
Exkluzív különterem vacsoraidőben, terembérleti díj nélkül (minimum 4, maximum 12 fő részére), és a ház ajándékaként fejenként egy pohár aperitif

Élvezze a gasztronómia, a környezet és a zene harmóniáját meghitt hangulatban!

mezzo_504x280

15% kedvezmény a webáruház teljes kínálatára és 30% kedvezmény minden falmatricára

Stílusos és praktikus babaszobára vágyik? Minőségi babafelszereléseket keres? Nézzen szét a Mamillánál!

mamilla_504x280

Az 50 perces vízi limuzin élményhajózás igénybevétele esetén egy pohár pezsgővel és plusz 10 perc hajókázással, a 25 perces esetén pedig egy pohár pezsgővel és plusz 5 perc ingyen hajózással kedveskednek Önnek.

Közlekedjen a Dunán, a Dunarama vízi limuzin luxusszalont idéző élményhajójával!

dunarama_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe