PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
25.000 Ft értékű füstölőcsomag (chips, csonk, deszka) bármilyen méretű Big Green Egg vásárlásakor.

Mi egy tökéletes grillparty lényege? A vajpuhára sült, omlós, szaftos húsok és az ízletes zöldségek. Ezt kínálja Önnek a Big Green Egg.

Ha a japán hagyományok alapján készült amerikai Big Green Eggben készíti a BBQ-t, az ételek csodálatosan sülnek meg: a kerámia kialakításának és a különböző sütési módok változatosságának köszönhetően finom és ízekben gazdag lesz az eredmény. Híres séfek és éttermek tartják magasba a Big Green Egg zászlaját itthon is, Balaton-parti grillétteremtől a Michelin csillagos elittel bezárólag.

Miért? Mert a Big Green Egg teljesen új szintre emeli a szabadtéri sütés élményét, amit ráadásul nem csak nyáron, hanem egész évben élvezhet. A magas minőségű kerámiának köszönhetően a kinti hőmérséklet egyáltalán nem befolyásolja a Tojás belső hőmérsékletét. Télen-nyáron használhatja a Tojást ínycsiklandó grillezett húsok, sült halak, pirított kagyló, párolt finomságok, ropogós szélű pizza és kenyér, vagy akár utánozhatatlan desszertek készítéséhez. Három kiló jó minőségű faszénnel akár 30 órát is BBQ-zhat egy Large Big Green Eggben, anélkül, hogy újra kéne töltenie a Tojást. A Big Green Egg egy igazi szerelem annak, aki már kipróbálta.

Válassza Ön is a Big Green Egget, és a Mastercard Premium Selection program tagjaként 25.000 Ft értékű füstölőcsomagot (chips, csonk, deszka) kap ajándékba bármilyen méretű Big Green Egg vásárlásakor.

bge_600x400

Elérhetőség:
Big Green Egg Magyarország
1038 Budapest, Szentendrei út 276.

Nyitva tartás:
H-K, CS: 09:00-17:00
Sze: 09:00-19:00
P: 09:00-16:00

Igénybevétel:
Az ajánlat igénybevételéhez, kérjük, töltse le kuponját, és az üzletben mutassa fel a pénztárnál, illetve a termék(ek) árát prémium Mastercard kártyájával fizesse ki. Az ajánlatot egy személy többször is igénybe veheti, de más akcióval nem vonható össze.

További ajánlatok
10.000 Ft-os vagy az alatti fogyasztás esetén 1 db 25 g-os Gerbeaud Kézműves bonbon, 10.000 Ft felett pedig 1 db 45 g-os Gerbeaud Kézműves bonbon az ajándék

Egy édes hely Budapest szívében, mely 1858 óta kényezteti az édességek szerelmeseit. Szép és különleges íz-élményeket kívánunk Önnek a Gerbeaud Kávéházban!

gkavehaz_504x280

35% kedvezmény a megjelölt termékekre

Vásároljon magas minőségű háztartási műszaki cikkeket 35% kedvezménnyel!

philips_504x280

10.000 Ft-os vagy az alatti fogyasztás esetén 1 db 25 g-os bonbonra jogosító kupon, 10.000 Ft-os fogyasztás, vagy afelett pedig 1 db 45 g-os bonbonra jogosító kupon az ajándék, amit a Gerbeaud kávéházban válthat be kártyás vásárlás esetén

Élvezze a Bistro gasztronómiai különlegességeit: Tóth Ágnes bisztrómenüjében megtalálhatóak a klasszikus magyar konyha pompás fogásai, mint a gulyásleves vagy a kacsamájpástétom, a sült malac császár vagy a somlói galuska, de a hentesük készítette házi sült kolbász is finom választás a ház gyöngyöző söre mellé.

bistro_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe