PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
25.000 Ft értékű füstölőcsomag (chips, csonk, deszka) bármilyen méretű Big Green Egg vásárlásakor.

Mi egy tökéletes grillparty lényege? A vajpuhára sült, omlós, szaftos húsok és az ízletes zöldségek. Ezt kínálja Önnek a Big Green Egg.

Ha a japán hagyományok alapján készült amerikai Big Green Eggben készíti a BBQ-t, az ételek csodálatosan sülnek meg: a kerámia kialakításának és a különböző sütési módok változatosságának köszönhetően finom és ízekben gazdag lesz az eredmény. Híres séfek és éttermek tartják magasba a Big Green Egg zászlaját itthon is, Balaton-parti grillétteremtől a Michelin csillagos elittel bezárólag.

Miért? Mert a Big Green Egg teljesen új szintre emeli a szabadtéri sütés élményét, amit ráadásul nem csak nyáron, hanem egész évben élvezhet. A magas minőségű kerámiának köszönhetően a kinti hőmérséklet egyáltalán nem befolyásolja a Tojás belső hőmérsékletét. Télen-nyáron használhatja a Tojást ínycsiklandó grillezett húsok, sült halak, pirított kagyló, párolt finomságok, ropogós szélű pizza és kenyér, vagy akár utánozhatatlan desszertek készítéséhez. Három kiló jó minőségű faszénnel akár 30 órát is BBQ-zhat egy Large Big Green Eggben, anélkül, hogy újra kéne töltenie a Tojást. A Big Green Egg egy igazi szerelem annak, aki már kipróbálta.

Válassza Ön is a Big Green Egget, és a Mastercard Premium Selection program tagjaként 25.000 Ft értékű füstölőcsomagot (chips, csonk, deszka) kap ajándékba bármilyen méretű Big Green Egg vásárlásakor.

bge_600x400

Elérhetőség:
Big Green Egg Magyarország
1038 Budapest, Szentendrei út 276.

Nyitva tartás:
H-K, CS: 09:00-17:00
Sze: 09:00-19:00
P: 09:00-16:00

Igénybevétel:
Az ajánlat igénybevételéhez, kérjük, töltse le kuponját, és az üzletben mutassa fel a pénztárnál, illetve a termék(ek) árát prémium Mastercard kártyájával fizesse ki. Az ajánlatot egy személy többször is igénybe veheti, de más akcióval nem vonható össze.

További ajánlatok
10% kedvezmény minden termékre

Tiszta, egészséges, megfelelő páratartalmú levegőt szeretne a lakásban? Nézzen szét a Levegőgurunál!

levegoguru_504x280

15% kedvezmény a webáruház teljes kínálatára és 30% kedvezmény minden falmatricára

Stílusos és praktikus babaszobára vágyik? Minőségi babafelszereléseket keres? Nézzen szét a Mamillánál!

mamilla_504x280

Egyedi beltéri szaunák 300.000 Ft, kültéri szaunák 500 000 Ft kedvezménnyel

Hűvös estéken a legjobb kényeztetés egy kellemes forró szauna! Rendelje meg exkluzív kedvezménnyel az Ön igényeihez leginkább illő szaunát, és élvezze a wellnesspihenést saját otthonában!

Hydropool_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe