PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
25.000 Ft értékű füstölőcsomag (chips, csonk, deszka) bármilyen méretű Big Green Egg vásárlásakor.

Mi egy tökéletes grillparty lényege? A vajpuhára sült, omlós, szaftos húsok és az ízletes zöldségek. Ezt kínálja Önnek a Big Green Egg.

Ha a japán hagyományok alapján készült amerikai Big Green Eggben készíti a BBQ-t, az ételek csodálatosan sülnek meg: a kerámia kialakításának és a különböző sütési módok változatosságának köszönhetően finom és ízekben gazdag lesz az eredmény. Híres séfek és éttermek tartják magasba a Big Green Egg zászlaját itthon is, Balaton-parti grillétteremtől a Michelin csillagos elittel bezárólag.

Miért? Mert a Big Green Egg teljesen új szintre emeli a szabadtéri sütés élményét, amit ráadásul nem csak nyáron, hanem egész évben élvezhet. A magas minőségű kerámiának köszönhetően a kinti hőmérséklet egyáltalán nem befolyásolja a Tojás belső hőmérsékletét. Télen-nyáron használhatja a Tojást ínycsiklandó grillezett húsok, sült halak, pirított kagyló, párolt finomságok, ropogós szélű pizza és kenyér, vagy akár utánozhatatlan desszertek készítéséhez. Három kiló jó minőségű faszénnel akár 30 órát is BBQ-zhat egy Large Big Green Eggben, anélkül, hogy újra kéne töltenie a Tojást. A Big Green Egg egy igazi szerelem annak, aki már kipróbálta.

Válassza Ön is a Big Green Egget, és a Mastercard Premium Selection program tagjaként 25.000 Ft értékű füstölőcsomagot (chips, csonk, deszka) kap ajándékba bármilyen méretű Big Green Egg vásárlásakor.

bge_600x400

Elérhetőség:
Big Green Egg Magyarország
1038 Budapest, Szentendrei út 276.

Nyitva tartás:
H-K, CS: 09:00-17:00
Sze: 09:00-19:00
P: 09:00-16:00

Igénybevétel:
Az ajánlat igénybevételéhez, kérjük, töltse le kuponját, és az üzletben mutassa fel a pénztárnál, illetve a termék(ek) árát prémium Mastercard kártyájával fizesse ki. Az ajánlatot egy személy többször is igénybe veheti, de más akcióval nem vonható össze.

További ajánlatok
Az 50 perces vízi limuzin élményhajózás igénybevétele esetén egy pohár pezsgővel és plusz 10 perc hajókázással, a 25 perces esetén pedig egy pohár pezsgővel és plusz 5 perc ingyen hajózással kedveskednek Önnek.

Közlekedjen a Dunán, a Dunarama vízi limuzin luxusszalont idéző élményhajójával!

dunarama_504x280

Napelemes rendszer vásárlásakor a Solar Edge Smart Energy Management szolgáltatást 50% kedvezménnyel veheti igénybe.

Éljen környezettudatosan és függetlenítse magát az energiaszolgáltatóktól a Wagner Solar megújuló energiaforrásokat hasznosító megoldásaival! Döntsön a magas minőség és a hosszú élettartam mellett német, osztrák és más neves gyártók prémium kategóriájú termékeinek segítségével.

wagner_504x280

10.000 Ft feletti online vásárlás esetén ingyen házhozszállítás.

Gondoskodjon medencéje vizének tisztaságáról a prémium Pleatco szűrőkkel!

Hydropool_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe