PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Sparklemonde.com
20% kedvezmény a felfújható strandkiegészítők árából.

Nézzen be az új online concept store-ba, és válogasson a kiváló minőségű, a magyar piac számára eddig ismeretlen európai, amerikai és ausztrál dizájnerek válogatott termékei közül!

A sparklemonde.com oldalon mindemellett megférnek a gyönyörű ruhák, táskák és formabontó fehérneműk, az izgalmas, érdekes könyvek, ékszerek is, a termékkínálat pedig nap mint nap bővül, így mindig új csodákra bukkanhat.

A Mastercard Premium Selection program keretében Ön 20% kedvezményt vehet igénybe bármely felfújható strandkiegészítő vásárlása esetén. A házhozszállítás Magyarország területén ingyenes.

sparklemonde_608x338_0531_02

További elérhetőségek:
spark@spark-le-monde.com
instagram.com/spark.le.monde.store


Az ajánlat igénybevételének feltételei:
Az ajánlat igénybevételéhez, kérjük, a „Kuponletöltés” gombra kattintva töltse le a kuponkódot, majd írja be a www.sparklemonde.com webáruházban a termék kosárba való helyezése után a Kosár oldalon a Kedvezmény mezőbe. Kérjük, vásárlása összegét prémium Mastercard kártyájával egyenlítse ki. Az ajánlatot egy kártyabirtokos többször is igénybe veheti. Az ajánlat más akcióval, kedvezménnyel nem összevonható, és a készlet erejéig érvényes. A házhozszállítás Magyarország területén ingyenes.

További ajánlatok
Foglalja le kedvezményes nyaralását nálunk!

Böngésszen a kedvezményes ajánlatok között, és töltse a nyári hétvégéket egy kedvére való szállodában!

intravena_608x338_0531_01

20% kedvezmény a svéd Ankarsrum márka konyhai robotgépeire.

Ismerje meg az Ankarsrum márkát, és gazdagítsa konyháját kiváló minőségű, sokfunkciós konyhai robotgéppel! Rendelését ingyen házhoz szállítják.

ankarsum_01

35% kedvezmény a megjelölt termékekre

Vásároljon magas minőségű háztartási műszaki cikkeket 35% kedvezménnyel!

Philips_608x338_01

Beleegyezés süti telepítésbe