PREMIUM SELECTION PROGRAM

A Mastercard különleges ajánlatokkal szeretne kedvében járni a magánszemélyeknek szóló prémium (Gold/Arany, Platina és World) Mastercard kártyával rendelkező kártyabirtokosoknak
Mastercard Premium Selection Ajánlatok
Bringaland
-10% kerékpáros kiegészítőkre, ruházatra és Bianchi prémium kerékpárra, és 1 év ingyenes szerviz új kerékpár vásárlása esetén, illetve tesztkerékpárok, nyergek ingyenes kölcsönzése

Használja ki Ön is a kerékpáros szezont! Válasszon Bianchi prémium kerékpárt a Bringaland Kerékpárüzletben, és szerezze be mellé a szükséges kiegészítőket, sőt, bízza az üzlet szakembereire biciklije szervizelését is, hogy mindig biztonságos legyen a kerekezés!


A Mastercard Premium Selection program keretében Ön számos kedvezményben és ajándékban részesülhet a Bringaland Kerékpárüzletben és a www.bringaland.hu webáruházban:
- 10% kedvezmény az olasz Bianchi prémium kerékpárokból (lásd www.bianchi.hu).
- 10% kedvezmény bármilyen kerékpáros kiegészítőből, ruházatból.
- 1 év ingyenes szerviz új kerékpár vásárlása esetén (a felhasznált alkatrészek nem ingyenesek, csak a szervizszolgáltatás).
- ingyenes kerékpár-testreszabás, méretre állítás.
- ingyenes kerékpár-választási tanácsadás.
- tesztkerékpárok ingyenes kölcsönzési lehetősége évente 1 alkalommal maximum 3 napra.
- tesztnyergek ingyenes kölcsönzési lehetősége évente 1 alkalommal maximum 3 napra.


bringaland_600x400

Elérhetőség:
Bringaland Kerékpárüzlet
1071 Budapest, Dózsa György út 78.

www.bringaland.hu
bringaland@googlemail.com

Nyitva tartás:
Hétfő – Péntek: 10 h – 19 h
Szombat: 10 h – 16 h


A kedvezmény igénybevétele:
Kérjük, a „Kupon letöltése” gombra kattintva töltse le kuponkódját.

Személyes vásárlás esetén az üzletben a kupon felmutatásával (a telefon képernyőjén vagy kinyomtatva) jelezze részvételi szándékát. Weboldalon történő vásárláskor, kérjük, regisztráljon, majd adja meg kuponkódját. A fizetés során használja prémium Mastercard kártyáját.

A kedvezmények más kedvezményekkel nem vonhatóak össze. Egy személy többször is igénybe veheti az ajánlatot.


További ajánlatok
10% kedvezmény a webáruházban és a márkaboltban történő vásárláskor.

Védje gyermeke lábát a nagy nyári rohangászások során is! A minőségi pediped® Flex lábbeli mosható, a tócsa és a fröccsenő víz meg sem kottyan neki*, így igazán praktikus nyaraláshoz, játszótérre vagy a nagyi kertjében is!

pediped_504x280

30% kedvezmény a spa szolgáltatásokból

Élvezze a wellness kikapcsolódást Budapest szívében!

harmony_504x280

10.000 Ft-os vagy az alatti fogyasztás esetén 1 db 25 g-os bonbonra jogosító kupon, 10.000 Ft-os fogyasztás, vagy afelett pedig 1 db 45 g-os bonbonra jogosító kupon az ajándék, amit a Gerbeaud kávéházban válthat be kártyás vásárlás esetén

Élvezze a Bistro gasztronómiai különlegességeit: Tóth Ágnes bisztrómenüjében megtalálhatóak a klasszikus magyar konyha pompás fogásai, mint a gulyásleves vagy a kacsamájpástétom, a sült malac császár vagy a somlói galuska, de a hentesük készítette házi sült kolbász is finom választás a ház gyöngyöző söre mellé.

bistro_504x280

Beleegyezés süti telepítésbe